روش آماده سازی و دستور تهیه دسر قیسی بسیار خوش طعم و عالی
روش آماده سازی و دستور تهیه دسر قیسی بسیار خوش طعم و عالی
طرز تهیه دسر قیسی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دسر قیسی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و دستور تهیه دسر قیسی بسیار خوش طعم و عالی
مواد لازم برای تهیه دسر قیسی :
قیسی :♦: 200 گرم
شکر :♦: یک لیوان
آب :♦: یک لیوان
آبلیمو :♦: یک قاشق غذا خوری
خامه شیرین شده :♦: 100 گرم
مغز پسته :♦: یک قاشق غذا خوری
پودر نارگیل :♦: یک قاشق مربا خوری
روش آماده سازی و دستور تهیه دسر قیسی بسیار خوش طعم و عالی
مواد لازم در این دستور برای تهیه دسر برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه دسر قیسی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دسر قیسی ابتدا باید
قیسی ها را خوب شسته و خشک کنید.
شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید.
قیسی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود.
وسط هر قیسی را یک چاک داده و با خامه داخل آن را پر کرده و داخل هر کدام یک مغز پسته قرار بدهید.
سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین کنید.
روش آماده سازی و دستور تهیه دسر قیسی بسیار خوش طعم و عالی
قیسی نسبت به زردآلوی تازه منبع مهمتری از آهن محسوب میشود.
روش آماده سازی و دستور تهیه دسر قیسی بسیار خوش طعم و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶