آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی مخصوص پذیرایی
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی مخصوص پذیرایی
طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دسر کرم کارامل نارگیلی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی مخصوص پذیرایی
مواد لازم برای تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی :
شکر :♦: یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ :♦: یک و یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل (آب نارگیل) :♦: یک و نیم پیمانه
پودر نارگیل :♦: یک قاشق چایخوری
تخممرغ :♦: شش عدد
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی مخصوص پذیرایی
طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی ابتدا باید
ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمهای روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود.
سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت 10- 8 دقیقه بگذارید بجوشد.
کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد 20 سانتیمتر کف و 6 سانتیمتر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.
فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا
داغ شده و حبابهای ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
در ظرف بزرگی تخممرغها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و
مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.
درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.
قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.
قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود.
روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی مخصوص پذیرایی
برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی مخصوص پذیرایی
- ۹۷/۰۷/۰۶