آشنایی یا خواص آلو بخارا و موارد مصرف آن برای درمان بیماری
آشنایی یا خواص آلو بخارا و موارد مصرف آن برای درمان بیماری
خواص آلو بخارا ،خواص آلو بخارا در بارداری،خواص آلو بخارا برای زنان باردار،خواص آلو بخارایی،خواص آلو بخارا در دوران بارداری،خواص آلو بخارا برای پوست،خواص آلو بخارا در طب سنتی،خواص آلو بخارای خشک،خواص آلو بخارا خشک،خواص آلو بخارایی،خاصیت الو بخارا در بارداری،خواص آلو بخارا از نظر طب سنتی،فواید آلو بخارا خشک
در این مطلب از سایت جسارت به خواص آلو بخارا می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص آلو بخارا
اگر می خواهید از خواص آلو بخارا این آلوی خشک شده خوشمره اطلاعات مفیدی پیدا کنید حتما این مقاله را بخوانید.
آلو میوهای شگفتانگیز و آبدار است که از نظر گیاهشاسی به تیرهی رزاسه یا گلسرخیان تعلق دارد.
این میوه عضوی از خانوادهی آلوهای نوع پرانوس است که هلو، شلیل، و بادام را نیز در بر میگیرد.
این یکی از معدود میوههایی است که در انواع رنگهای مختلف موجود است.
گیاهی که این میوه را به بار میدهد درختچهای کوچک است که در سراسر جهان به ویژه در چین، امریکا، ژاپن، و اروپا میروید.
آلوها بر اساس منطقهی اصلیشان از نظر رنگ و اندازه متفاوت هستند.
درختچهی آن عموما در طول ماههای خرداد تا مهر میوه میدهد.
دیگر نامهای بومی این میوه آلو بخارا در زبان هندی، آلپاگوندا پاندو در زبان تلوگو، آلپکادو به زبان تامیلی و آناجیدا دراکشه به زبان کانارا است
خواص آلو بخارا و مزایا آن
طبیعت آلوی سیاه رسیده شیرین اعلا در درجه اول سرد و در درجه دوم تراست.
آلوبخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است.
آلوبخارا به سبب خاصیت تقطیع وتلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند.
آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود.
کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا ازمعده خارج نشده غذای دیگری نخورند.
اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند وبا عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.
الوبخارا دارای خاصیت صفرا بر –زیاد کننده ادرار –ضد بلغم –تب بر –دافع انگل و ضد استفراغ می باشد .
همچنین از ان درمواردی مانند :
بیشتر بخوانید :
خواص بهار نارنج در بارداری
خواص کاکائو تلخ
گل گاوزبان و فشار خون
خواص سرکه در طب سنتی
گلو درد –اسکوربوت –کم خونی –تقویت کبد –سرفه –یبوست –مسمومیت –چسبندگی پلاکت های خون –تقویت لثه ها –احساس تشنگی –خارش پوستی –ورم لوزه –تقویت معده –خشکی معده –سو، هاضمه –ورم کلیه –سنگ کلیه –ائره –ارتروز –تصلب شرایین –تقویت اعصاب –سردرد ونقرس استفاده به عمل می اورند.
تاثیر مصرف آلو بخارا
آلو به حفظ سلامت قلب نیز کمک میکند.
این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی است که به خلاص شدن از شر رادیکالهای آزاد و جلوگیری از اکسیده شدن کلسترول کمک میکند.
اکسیده شدن کلسترول تهدیدی برای سلامت رگهای خونی سالم است،
که ممکن است در نهایت به برخی بیماریهای قلبی از جمله سکتهی قلبی و کلسترول بالا منجر شود.
ویتامین C موجود در آلو برای کنترل بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی بینهایت مفید است.
آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.
آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو مکند.
آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.
آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.
آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .
خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است.
مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.
آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
امام رضا درباره مصرف آلو می فرمایند:
آلوی تازه حرارت را خاموش و صفرا را تسکین می دهد و آلوی خشک خون را ساکن می کند و درد مهلک را آسان و از بین می برد
مضرات آلو بخارا
زیاده روی و مصرف بی رویه الو بخارا موجب ناراحتی معد ه –نفغ –ایجاد اسید اوریک وناراحتی طحال می شود .
اشخاص سرد مزاج باید در مصرف این میوه احتیاط نمایند .
افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف الو بخارا زیا ده روی کنند .افرادی که مبتلا به ناراحتی ها یی مانند :
نقرس –اسید اوریک –رماتیسم –اترومی –تصلب شرایین – اسهال زخم معده واثنی عشر می باشند ،باید در مصرف میوه ی مزبور احتیاط نمایند .
آلو حاوی اسید اسکالیک است، مادهای که بهطور طبیعی یافت میشود و اگر بیش از حد مصرف شود،
میتواند به شکل سنگ اگزالات در مجاری ادراری متبلور شود.
برای همین، آدمهایی که در مجاری ادراری خود سنگ اگزالات دارند باید از خوردن آلو اجتناب کنند.
اکنون شما فواید بسیار زیاد آلو بخارا را میدانید. بنابراین منتظر چه چیزی هستید؟
همین امروز آلو را به رژیم غذاییتان اضافه کنید و بیماریها و پیری را به شیوهای خوشمزه تحت کنترل درآورید!
خواص آلو بخارا
بیشتر بخوانید :
انگور قرمز و فشار خون
کندر
خواص به لیمو برای پوست
زردچوبه و فلفل سیاه
- ۹۷/۰۷/۰۵